Смачніше за всі інші намазки: перевірений рецепт печінкового паштету

Читать на русском
Автор
4244
Печінковий паштет вам сподобається
Печінковий паштет вам сподобається. Фото pinterest.com

Уплітатимуть абсолютно всі

Без різноманітних намазок важко уявити нашу кухню. Ми подаємо їх і на святковий стіл, і із задоволенням їмо під час сімейних посиденьок.

Сьогодні ми разом із Shuba приготуємо смачний, ситний та натуральний печінковий паштет. Проста у приготуванні страва витіснить усі інші закуски. Спробуємо?

Як приготувати печінковий паштет

Інгредієнти на 8 порцій:

  • печінка свиняча — 800 г;
  • свиняча черевина — 400 г;
  • цибуля жовта ріпчаста — 4 шт.;
  • масло вершкове 73% — 100 г;
  • олія соняшникова рафінована — 30 мл;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Печінку та черевину поріжте великими шматочками. Відваріть протягом 25-30 хвилин без солі.
  2. Цибулю очистьте, помийте, подрібніть кубиками та підсмажте на сковороді з олією до золотистого кольору.
  3. Теплу печінку та черевину з цибулею перекрутіть на м’ясорубці двічі. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте.
  4. Масу, що вийшла, покладіть на пергаментний папір шаром товщиною 1-1,5 см. Посередині тоненькою смужкою покладіть масло. За допомогою паперу загорніть краї маси. Масло має опинитися в центрі рулету. Паштет у пергаментному папері поставте в холодильник.

Подавайте печінковий паштет із грінками з білого хліба за рецептом "Телеграфа". Смачного.