"Баунті" вдома: три інгредієнти — та цукерки на столі

Читать на русском
Автор
Ви не подивитеся більше в бік магазинних цукерок
Ви не подивитеся більше в бік магазинних цукерок. Фото lady.tochka.net

Солодощі готуються за лічені хвилини

Цукерки – це солодощі, які не обов’язково купувати у магазині. Ви можете приготувати їх і вдома, зробивши улюблену смакоту більш корисною.

Це стосується навіть "Баунті". Хто б міг подумати, що за рецептом "УНІАН" їх можна приготувати вдома лише з трьох інгредієнтів. Ще одна причина приготувати домашні шоколадні цукерки – впевненість у складі. Ви точно знатимете, що десерт приготований із найкращих інгредієнтів.

Як приготувати вдома цукерки "Баунті"

Інгредієнти:

  • кокосова стружка — 300 г;
  • згущене молоко — 220 г;
  • молочний шоколад — 200 г.

Спосіб приготування:

  1. Кокосову стружку повільно додавайте в згущене молоко і змішуйте. У вас має вийти густа маса, яка не розтікається.
  2. З отриманої маси сформуйте цукерки та викладіть їх на пергамент. Накрийте їх згори плівкою і відправте в морозилку на 20-30 хвилин.
  3. У цей час розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі шоколад.
  4. У застиглі цукерки застроміть вилку і занурте солодощі в розтоплений шоколад. Відправте їх у холодильник на кілька годин для застигання.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачну "Корівку" вдома. Вона вийде не гірше, ніж магазинна.