Найпростіша маринована капуста: буде готова вже за один день

Читать на русском
Автор
Закуска виходить шалено смачною
Закуска виходить шалено смачною. Фото food.obozrevatel.com

Мабуть, найшвидший рецепт капусти

Ми розповідали, як смачно та швидко заквасити капусту. Тепер же ділимось практично моментальним рецептом — за ним закуска буде готова вже на наступний день.

Така хрумка та ароматна капусточка – відмінний варіант гарніру або закуски. Швидким рецептом поділились на порталі Pixelinform.

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 1/2 качана;
  • цибуля – 2 шт.;
  • вода – 600 мл;
  • рисовий оцет – 120 мл;
  • сіль – 2 ст. л.;
  • цукор – 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Для початку овочі шаткуємо однаковими шматочками. Так ріжемо і цибулю, і капусту.
  2. В окремій каструльці змішуємо воду з оцтом, цукром та сіллю. Цю суміш слід поставити на середній вогонь та довести до кипіння.
  3. У киплячий маринад закидаємо овочі, відразу ж перемішуємо та вимикаємо вогонь. Коли заготівля охолоне, перекладаємо її в банку та заливаємо маринадом.
  4. Після цього банку можна закривати кришкою. Коли повністю охолоне, ставимо у холодильник на добу.

Вже на наступний день капусту можна куштувати. Така закуска стане чудовим доповненням до будь-якого прийому їжі. Також ми розповідали, як капусту квасять у Грузії.