Сьогодні приготуйте, завтра можна їсти: після такої квашеної капусти оближете усі банки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2033
![Ця квашена капуста ідеальна і до свята, і на щодень](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/2d/f9de2979-59dbdc192abffb85089533679e0e82d2.jpg?v=6496_1)
Найшвидший і найсмачніший рецепт
Хрумка і соковита квашена капуста – це справжнє джерело вітамінів у холодну пору року. Приготувати її вдома нескладно, а на смак вона виходить набагато кращою за магазинну. Нею можна смакувати просто так, заправивши ароматною олією, а також додавати як інгредієнт в інші страви.
"Главред" пропонує унікальний рецепт квашеної капусти. Для приготування такої смакоти вам знадобляться найпростіші продукти, а ласувати ви зможете вже за добу. Побалуйте себе та своїх близьких дивовижною закускою.
Як приготувати квашену капусту
Інгредієнти:
- капуста — 3 кг;
- морквина — 2 шт.;
- цукор — 1 ст. л.;
- мед — 1 ч. л.;
- сіль — 1,5 ст. л.;
- вода кип’ячена.
Спосіб приготування:
- Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти: капусту помити та дрібно нашаткувати, морквину натерти на великій тертці або тонкою соломкою. Капусту та моркву потрібно з’єднати, але не м’яти руками.
- Викладіть отриману овочеву масу у велику банку — або в 3-літрову, або ж у дві банки по 1,5 літра.
- Все добре утрамбувати, залити кип’яченою водою, зверху додати сіль, цукор та мед.
- Банку необхідно помістити в каструлю та прикрити кришкою. Через добу можна діставати та ласувати квашеною капустою.
Подавайте її разом з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!