Не черствітиме довгий час: рецепт кращого бісквіту до ранкової кави

Читать на русском
Автор
1933
Ніколи не повернетеся до інших рецептів
Ніколи не повернетеся до інших рецептів. Фото Смачно24

Смакота без клопоту на кухні

Що може бути краще домашньої випічки? І якщо вам здається, що готувати її неймовірно складно, спробуйте цей рецепт.

На приготування бісквіта від "Мета" ви витратите зовсім небагато часу та продуктів — ви все зможете знайти у себе вдома. Крім приголомшливого смаку на вас чекає ще один приємний момент — такий бісквіт може зберігатися в холодильнику до 4 днів. Тож ідемо готувати!

Як приготувати бісквіт

Інгредієнти на форму діаметром 22 см:

  • 240 г борошна;
  • 150 г цукрового піску;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 пакетик розпушувача;
  • 1 стручок ванілі;
  • 2 яйця;
  • 180 г незбираного молока;
  • цукрова пудра.

Спосіб приготування:

  1. Борошно просійте разом із розпушувачем, додайте цукор.
  2. Стручок ванілі розріжте, видаліть насіння ножем і додайте їх у молоко, перемішайте.
  3. Яйця збийте, додайте до них молоко з ваніллю,
  4. Вершкове масло розтопіть в каструлі, не підвищуючи температури. Дайте охолонути та додайте до молочно-яєчної суміші.
  5. Отриману суміш додайте в борошно та цукор. Все перемішайте.
  6. Дно та краї форми змастіть олією, можете посипати борошном, щоб тісто не прилипло під час приготування. Вилийте тісто і рівномірно розподіліть формою.
  7. Духовку розігрійте до 170 градусів, відправте бісквіт на 40 хвилин. Подавайте на стіл і розрізайте через годину після діставання з духовки.

Подавайте такий бісквіт з кавовим кремом за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!