Зустрінете достойно навіть несподіваних гостей: цю закуску зметуть зі столу миттєво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![І до пікніка, і на святковий стіл](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/fb/ace78f75-3276312165a06e54336fff0911790fb4.jpg?v=1304_1)
Готується швидко та з’їдається ще швидше
Різні намазки та закуски ми готуємо досить часто. Ними зручно перекусити у разі несподіваного голоду, вони доречні та на святковому столі.
Рrostoway ділиться рецептом простих та швидких рулетиків з лаваша та сиру. Ефектна та смачна закуска підійде як для пікніка, нею із задоволенням поласують гості та перекусять близькі. Спробуйте та переконайтесь!
Як приготувати лаваш з сиром та зеленню
Інгредієнти:
- лаваш тонкий (один невеликий тонкий лаваш) – 100 г;
- сир – 200 г;
- сметана чи грецький йогурт – 4 ст. л.;
- кріп (4-5 гілочок) — 15 г;
- часник – 2 зубчики;
- перець чорний мелений, сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Для приготування начинки промийте зелень, обсушіть паперовими рушниками, дрібно наріжте. Часник очистьте, пропустіть через прес.
- У мисці змішайте сметану, сир, зелень та часник. Додайте сіль, перець, перемішайте всі інгредієнти, за бажанням додайте приправи.
- Лаваш розріжте на 4 рівні частини. На кожен шматочок лаваша покладіть 2-3 столові ложки начинки та рівномірно її розмажте по всій поверхні.
- Лаваш згорніть трубочками, наріжте невеликими шматочками від 3 до 5 см. Готову закуску можна подавати на стіл відразу, а можна відправити в холодильнику для просочення.
Рекомендуємо також приготувати рулет із картоплі з шинкою за рецептом "Телеграфа". Такій закусці здивуються усі.