Це люблять усі тореадори: суп по-іспанськи, який змінить уявлення про перші страви

Читать на русском
Автор
566
Здивуйте близьких незвичайною першою стравою
Здивуйте близьких незвичайною першою стравою. Фото shuba.life

Іспанія на столі

Ми вже розповідали, як приготувати хитрий рецепт борщу без м’яса. І якщо ви любитель кулінарних експериментів, цей рецепт саме для вас.

Сьогодні ми приготуємо улюблений суп в Іспанії. Ця незвичайна, схожа на рагу страва здивує вашу родину. Shuba радить додати в суп улюблені спеції, а помідори можна замінити столовою ложкою томатної пасти, а нут і селера можна не додавати. Спробуємо?

Як приготувати іспанський суп "Пучеро"

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопля — 600 г;
  • яловича лопатка — 500 г;
  • свинячі ребра — 300 г;
  • ковбаса сервелат — 150 г;
  • морква — 2 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
  • томати — 2 шт.;
  • селера, стебло — 100 г;
  • нут консервований — 100 г;
  • рослинна олія — 20 г;
  • часник, зубчики — 3 шт.;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • вода — 3 л.;
  • петрушка, гілочка, сіль, чорний перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яловичину, ребра, лавровий лист і перець покладіть у глибоку каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Зменште вогонь і варіть півтори години. Вийміть м’ясо, бульйон залиште.
  2. Картоплю, моркву, цибулю, селеру наріжте довільно і відваріть до готовності в бульйоні.
  3. Яловичину, ковбасу та ребра наріжте середніми шматочками. Часник наріжте невеликими слайсами.
  4. Часник відправте в сковорідку з розігрітою олією, за хвилину додайте яловичину, м’ясо ребер і ковбасу, і обсмажуйте 3 хвилини.
  5. У каструлю зі звареними овочами додайте обсмажене м’ясо, додайте нут, помідори нарізані, сіль і перець. Доведіть до кипіння, вимкніть вогонь та залиште під закритою кришкою на 10 хвилин.

Рекомендуємо також приготувати закуску іспанською за рецептом "Телеграфа". Такий хліб із томатною намазкою буде дуже доречним.