Яскраві оладки полюблять навіть капризні діти: ніхто не здогадається, з чого вони

Читать на русском
Автор
Оладки будуть уплітати навіть ті, хто на дієті
Оладки будуть уплітати навіть ті, хто на дієті. Фото shuba.life

Діти будуть із задоволенням і їсти, і готуватимуть

Якщо ваші дітки не люблять навіть пишних оладок, тоді цей рецепт для вас. Від таких незвичайних яскравих оладок вони точно не відмовляться. До того ж всім буде сюрпризом, з чого вони приготовлені.

Foodoboz ділиться унікальною стравою, яка сподобається всім — такі оладки здивують і зовнішнім виглядом, і смаком, та ще й не зашкодять фігурі. Всі дуже здивуються, дізнавшись, що оладки приготовані… з моркви. До того ж якщо ви не любите занадто солодку випічку, ви можете або зовсім не додавати в ці оладки цукор, або додати його зовсім небагато.

Як приготувати морквяні оладки

Інгредієнти:

  • морква — 2-3 шт.;
  • яйця кімнатної температури – 2 шт.;
  • пшеничне борошно — 150-200 гр.;
  • цукровий пісок — 200 г;
  • кефір кімнатної температури — 200 мл.;
  • сіль — на кінчику ножа;
  • кориця — 0,5 ч. л.;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Моркву миємо, чистимо і натираємо на велику тертку.
  2. Яйця збиваємо віночком, вилкою або міксером у чистій сухій мисці, додаємо цукор, сіль, корицю і знову перемішуємо.
  3. В отриману суміш додаємо кефір і моркву натерту, все ретельно перемішуємо.
  4. У тісто поступово маленькими порціями додаємо борошно, перемішуємо до однорідного стану.
  5. У нагріту сковороду вливаємо олію, нагріваємо, викладаємо ложкою оладки та смажимо на мінімальному вогні з двох сторін.

Готові оладки знімаємо зі сковороди, викладаємо на блюдо та подаємо з цукром та домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного!