Один інгредієнт — і картопля вийде краще, ніж у Макдональдсі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1878
![Такої картоплі в пануванні ви ще не куштували](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/c8/f96f93d8-dd43f309c9c86259660b36f55b476c8a.jpg?v=4040_1)
Хрустіть із задоволенням!
Картопля по-селянськи – популярна у всьому світі страва. Готується воно просто, на смак просто відмінне, а цей овоч завжди є в наявності вдома чи в магазині. Картоплю по-селянськи люблять за рум’яну золотисту скоринку, що покриває кожну скибочку, і за ніжний смак усередині.
Сьогодні разом із "Главредом" ми запікатимемо картоплю в духовці. Однак у нас буде не класичний спосіб, а оригінальніший спосіб — у панірувальних сухарях. Здивуйте близьких та гостей простим у приготуванні, але неймовірно смачною стравою.
Як приготувати хрустку картоплю в духовці
Інгредієнти:
- картопля — 1,5 кг;
- олія — 100-110 мл;
- борошно — 2 ч. л.;
- панірувальні сухарі — 3-4 ст. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- часник — 3 зубчики;
- приправа для картоплі – 1 ч. л.;
- копчена паприка — 2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю вимийте, очистьте і наріжте скибочками. Перекладіть її в каструлю, залийте окропом і проваріть 3-4 хвилини.
- Злийте воду. До картоплі додайте олію, натертий часник, сіль, перець, спеції для картоплі, копчену паприку та панірувальні сухарі. Перемішайте, додайте борошно і знову перемішайте.
- Картоплю перекладаємо на деко і ставимо в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Подавайте картопля по-селянськи з часниковим соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного!