Пальчики оближете від задоволення: у цьому печиві немає ні грама цукру

Читать на русском
Автор
716
Смачний десерт готується просто із підручних продуктів
Смачний десерт готується просто із підручних продуктів. Фото shuba.life

Діти не здогадаються, що печиво без цукру

Смачним печивом хочеться поласувати за будь-якої погоди. Звичайно, можна купити щось солодке, але приготувати вдома — це завжди цікавіше та корисніше

Сьогодні разом із Shuba приготуємо вівсяне печиво. Цією смакотою можуть ласувати діти — адже в десерті немає ні грама цукру: тільки вівсяні пластівці, яблука, родзинки та яйце. Цей рецепт стане улюбленим і у вас, і ваших дітей.

Як приготувати вівсяне печиво без цукру

Інгредієнти на 6 порцій:

  • пластівці вівсяні — 150 г;
  • яблука — 2 шт.;
  • родзинки — 100 г;
  • яйце куряче, велике — 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Родзинки залийте окропом і залиште на 10 хвилин. Через вказаний час злийте воду, відкиньте родзинки на паперовий рушник, щоб вони обсохли.
  2. Яблука помийте та очистьте від шкірки й виріжте серцевину. М’якуш наріжте невеликими шматочками, відправте в блендер і збийте до пюреподібного стану.
  3. В окремій мисці збийте яйце до однорідного стану. Додайте вівсяні пластівці, яблука та родзинки, ретельно перемішайте і залиште на 15 хвилин.
  4. З тіста сформуйте невеликі круглі печива і покладіть їх на деко із застеленим пергаментним папером. Печиво відправте запікатися в розігріту на 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Рекомендуємо також приготувати сирну запіканку без цукру за рецептом "Телеграфа". Ця смачна та корисна випічка вам сподобається.