Пальчики оближете від задоволення: у цьому печиві немає ні грама цукру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 716
Діти не здогадаються, що печиво без цукру
Смачним печивом хочеться поласувати за будь-якої погоди. Звичайно, можна купити щось солодке, але приготувати вдома — це завжди цікавіше та корисніше
Сьогодні разом із Shuba приготуємо вівсяне печиво. Цією смакотою можуть ласувати діти — адже в десерті немає ні грама цукру: тільки вівсяні пластівці, яблука, родзинки та яйце. Цей рецепт стане улюбленим і у вас, і ваших дітей.
Як приготувати вівсяне печиво без цукру
Інгредієнти на 6 порцій:
- пластівці вівсяні — 150 г;
- яблука — 2 шт.;
- родзинки — 100 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Родзинки залийте окропом і залиште на 10 хвилин. Через вказаний час злийте воду, відкиньте родзинки на паперовий рушник, щоб вони обсохли.
- Яблука помийте та очистьте від шкірки й виріжте серцевину. М’якуш наріжте невеликими шматочками, відправте в блендер і збийте до пюреподібного стану.
- В окремій мисці збийте яйце до однорідного стану. Додайте вівсяні пластівці, яблука та родзинки, ретельно перемішайте і залиште на 15 хвилин.
- З тіста сформуйте невеликі круглі печива і покладіть їх на деко із застеленим пергаментним папером. Печиво відправте запікатися в розігріту на 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Рекомендуємо також приготувати сирну запіканку без цукру за рецептом "Телеграфа". Ця смачна та корисна випічка вам сподобається.