Вам навіть гарнір не потрібно готувати: 20 хвилин — і ситна вечеря для всієї родини на столі

Читать на русском
Автор
58925
Цей рецепт завжди виручить
Цей рецепт завжди виручить. Фото vazhnoznat.com

Швидко, смачно та неймовірно просто

Кожен кулінар іноді ставить питання, як швидко і ситно нагодувати сім’ю. І якщо ви вже пробували куряче рагу з помідорами, час готувати тушковану капусту з м’ясом.

Для такої ситної та смачної вечері за рецептом "Важно знать" не потрібно багато часу та дорогих продуктів — досить небагато овочів та м’яса. Рецепт виручить зайнятих людей та ситно нагодує всіх!

Як приготувати тушковану капусту з морквою і м’ясом

Інгредієнти:

  • 600 г м’яса;
  • 700-800 г капусти;
  • 2 моркви;
  • 1 цибуля;
  • 400 г помідорів;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 2 лаврові листи;
  • чорний мелений перець;
  • орегано, коріандр;
  • сіль;
  • 1-2 ч. л. цукру;
  • 2 зубчики часнику;
  • зелена цибуля, петрушка;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо наріжте на порційні шматочки. Капусту наріжте тонкою соломкою, моркву подрібніть або натріть на великій тертці. Цибулю наріжте півкільцями, а зелень і часник дрібно нарубайте. Наріжте помідори, дайте настоятися — вони повинні пустити сік.
  2. На розігріту сковороду налийте трохи олії, викладіть м’ясо і додайте чорний мелений перець, орегано, коріандр та сіль. Помішуючи, смажте м’ясо приблизно 20 хвилин до готовності.
  3. До готового м’яса додайте нарізану моркву та цибулю. Все перемішайте та обсмажуйте близько 3-4 хвилин.
  4. Додайте лавровий лист, нарізану капусту, ретельно перемішайте і тушкуйте під кришкою на середньому вогні 10-15 хвилин.
  5. Коли капуста стане м’якою, посоліть, додайте помідори, томатну пасту та готуйте ще 5 хвилин.
  6. До отриманої маси додайте нарізаний часник, цукор, нарізану зелень і перемішайте. Капуста готова.

Замість томатної пасти можна використовувати помідори у власному соку, закриті за рецептом "Телеграфа". Готуйте та експериментуйте із задоволенням.