Насолоджуйтесь, поки є гарбуз: ідеальні млинці виходять за цим рецептом

Читать на русском
Автор
12603
Прості в приготуванні млинці вразять вас
Прості в приготуванні млинці вразять вас. Фото shuba.life

Ви з’їсте весь гарбуз!

Зі смачного та корисного гарбуза можна приготувати не лише смачний суп. У це складно повірити, але млинці з неї виходять — просто пальчики оближете!

Тісто для таких млинців за рецептом Shuba приготувати дуже просто. Ви навіть можете заготовити його заздалегідь і зберігати в холодильнику — вранці вам залишиться лише їх посмажити.

Як приготувати гарбузові млинці

Інгредієнти на 6 порцій:

  • гарбуз — 200 г;
  • сир 9% — 200 г;
  • кефір 2,5% — 200 мл;
  • молоко 2,8% — 200 мл;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • борошно пшеничне — 200 г;
  • сіль — до свого смаку;
  • сода харчова — 5 г;
  • цукор — 50 г;
  • олія соняшникова — 40 мл.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очистьте, наріжте кубиками та відваріть у невеликій кількості води протягом 10 хвилин. Воду злийте, гарбуз пюруйте і дайте охолонути.
  2. Отримане гарбузове пюре змішайте з сиром, кефіром, молоком, яйцями, борошном, содою, сіллю та цукром. Ретельно перемішайте вінчиком чи блендером до однорідного стану.
  3. На сковороду з олією викладіть порцію гарбузової маси та розподіліть по всій поверхні. Смажте млинець на невеликому вогні з двох сторін по 3-4 хвилини до рум’яності.

Подавайте млинці з улюбленим джемом і гарбузовою кавою. Приємного вам апетиту!