Ситна вечеря по-італійськи: від такої картопельки ніхто не відмовиться

Читать на русском
Автор
Насолоджуйтесь простою та смачною стравою
Насолоджуйтесь простою та смачною стравою. Фото shuba.life

Просто смакота на сковороді

Скільки насолоди дарує смажена на сковороді картопелька! Не потрібно дорогих продуктів і багато часу, щоб приготувати смачний обід чи вечерю нашвидкуруч. Хрускіт зовні та м’який усередині точно зробить вас щасливішим.

Сьогодні ми разом із Shuba приготуємо Wurstel e patate — італійську страву, яку роблять із ковбасок чи сосисок та картоплі. Ковбаски нарізають невеликими шматочками і обсмажують разом із нарізаною кубиками картоплею та цибулею, з сіллю, травами та спеціями. Ідемо готувати — і ви насолоджуватиметеся простою і смачною стравою вже через півгодини.

Як приготувати смажену картоплю з ковбасками по-італійськи

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопля — 4 шт.;
  • ковбаски — 300 г;
  • цибуля ріпчаста — 1/2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • олія оливкова Extra Virgin — 40 мл.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю та цибулю почистьте, помийте, наріжте часточками та залиште її у воді.
  2. У великій сковороді на середньому вогні розігрійте олію, відправте нарізану картоплю і цибулю і готуйте близько 7-10 хвилин перемішуючи. Овочі мають стати золотистого кольору та м’якими.
  3. Ковбаски наріжте шматочками, додайте в картоплю і помішуючи, смажте ще 5-7 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Посоліть, поперчіть і подавайте страву гарячою.

Рекомендуємо подавати картопля по-італійськи з квашеною капустою за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь.