Аж слинки потечуть: рецепт лінивого "Наполеона" за 20 хвилин

Читать на русском
Автор
5447
Смакота без духовки, печива та розкочування коржів
Смакота без духовки, печива та розкочування коржів. Фото apostrophe.ua

Цей швидкий рецепт торта для тих, хто не любить поратися з тістом

Чи не всі пам'ятають з дитинства смак улюбленого торта. Літо, вечір, ти граєшся на вулиці з друзями і мама тебе кличе пити чай з "Наполеоном"… Покупні торти і поруч не стояли з тими, маминими.

Проте якщо є бажання поностальгувати і приготувати щось дійсно варте, але час обмежений, рекомендуємо спробувати рецепт "Лінивого Наполеону". Ним поділилися на YouTube-каналі "Віка – прості рецепти".

Як приготувати "Лінивий Наполеон"

Інгредієнти:

  • 800 г слоєного печива "Вушка";
  • 1 л молока
  • 4 яйця
  • 150 г олії
  • 0,5 ст. цукру
  • 6 ст. л. муки
  • дрібка ванільного цукру

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
  2. Додати борошно, змішати.
  3. Додати молоко, змішати.
  4. Поставити масу на вогонь та варити постійно помішуючи, доки крем не загустіє.
  5. Зняти з вогню та дозволити 15 хвилин охолонути.
  6. Додати вершкове масло, змішати.
  7. В охолоджений крем опускати печиво та викладати його у форму шарами. Найзручніше це робити у роз'ємній формі, проте можна також на тарілці.
  8. Останній шар печива змастити кремом, що залишився.
  9. Присипати крихтою з печива та залишити у холодильнику на ніч.

А якщо ви фанат торта "Наполеон", рекомендуємо звернути увагу на пісний рецепт цієї випічки. Ця смакота не містить яєць, вершкового масла, коров’ячого молока та сметани.