Незвичайний рецепт: фантастичний гарнір із звичайного буряку

Читать на русском
Автор
11293
Здивувати близьких можна цим гарніром
Здивувати близьких можна цим гарніром. Фото shuba.life

Це не тільки смачно, а ще й корисно

Буряк – це не тільки смачний та корисний продукт, а ще й інгредієнт приголомшливих страв. Тільки при згадці про улюблений борщ чи святкову "Шубу" вже слинки течуть!

Сьогодні ми разом із Shuba приготуємо буряки по-селянськи. Ніжний, злегка хрумкий запечений овоч замінить вам усі гарніри, адже страва виходить не тільки смачною та хрумкою, але ще й дуже корисною.

Як приготувати буряк по-селянськи

Інгредієнти на 4 порції:

  • буряк — 5 шт.;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • сіль — 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігрійте до 200 градусів, деко застеліть пергаментним папером.
  2. Буряк помийте буряк, зріжте основи та тонкі загострені кінці.
  3. Кожен буряк покладіть плоскою стороною на обробну дошку і розріжте буряк навпіл, після чого наріжте буряк на шматочки однакової товщини.
  4. Шматочки буряків викладіть на підготовлене деко, збризкайте оливковою олією і посипте сіллю. Перемішуйте, доки буряк не буде рівномірно покритий, потім розкладіть його в один шар.
  5. Відправте буряки в духовку і запікайте 35-40 хвилин, перевертаючи до готовності. За бажанням посоліть і подавайте.

Подавайте буряки по-селянськи разом із куркою по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Смачного!