Додайте в тісто один інгредієнт — і навіть найтонші млинці не порвуться

Читать на русском
Автор
22473
Перевірений та швидкий рецепт найтонших млинців
Перевірений та швидкий рецепт найтонших млинців. Фото etnosoft.com.ua

За цим секретом полюватимуть усі

Тоненькі млинці — це страва, яка нагадує нам смак дитинства. Рецептів їхнього приготування – неймовірна безліч. Безумовно, кожен має свій рецепт приготування. Кожен кулінар іноді стикається з проблемою, що млинці рвуться під час приготування.

"Господинька" ділиться перевіреним рецептом млинців, які точно не порвуться. Просто додайте крохмаль – і навіть найперший млинець з такого тіста вийде вдалим, легко перевернеться на сковороді та гарно згорнеться у рулет. Ніжні, смачні млинці ви приготуєте швидко та просто.

Як приготувати млинці.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч.л. солі;
  • 4 ст. л. з гіркого борошна — 100 г;
  • 4 ст. л. з меншою гіркою крохмалю — 80 г;
  • 500 мл теплого молока;
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. Яйця, цукор і сіль злегка збийте віночком, додайте борошно, крохмаль і все ретельно перемішайте — у вас повинна вийти густа маса.
  2. В отриману масу додайте півлітра теплого молока — ви отримаєте рідке, однорідне тісто і без грудочок. Додайте олію, перемішайте і залиште на 20 хвилин.
  3. Перед смаженням перемішайте тісто, щоб крохмаль не осідав на дно і випікайте млинці на сковороді до золотистого кольору з двох сторін.

До млинців подавайте згущене молоко за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!