Без цих часникових булочок не обійдеться жоден обід

Читать на русском
Автор
Такі булочки вийдуть пишними та дуже апетитними.
Такі булочки вийдуть пишними та дуже апетитними.. Фото smachnonews.24tv.ua

Ви здивуєтеся, як просто їх приготувати

Ароматний смачний, наваристий борщ – традиційна українська страва. Що може бути краще, ніж тарілочка улюбленої страви з пишними чесночними булочками.

Саме такі булочки ми разом із Foodoboz і приготуємо. Прості у приготуванні, вони виходять неймовірно смачними та пишними. Від них захопиться вся родина.

Як приготувати часникові булочки

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 3 ст.;
  • вода кімнатної температури — 1 ст.;
  • сухі дріжджі — 1 ст. л.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • цукор — 1 ст. л.;
  • рослинна олія — 3 ст. л.;
  • петрушка — пучок;
  • часник — 3-4 зуб.;
  • оливкова олія — 1 ст. л.;
  • перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку тарілку двічі просіюємо через сито три склянки пшеничного борошна, додаємо воду, дріжджі, цукор, олію, сіль і вимішуємо тісто.
  2. Форму для запікання змащуємо оливковою олією.
  3. З готового тіста формуємо однакові красиві кульки, викладаємо їх у форму, даємо постояти та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку випікатися протягом 20-25 хвилин.
  4. Для приготування заливки миємо, сушимо та подрібнюємо ножем, додаємо пропущений через прес часник і трохи оливкової олії. Все солимо, перчимо перемішуємо, змащуємо готові булочки, даємо настоятися протягом 1 хвилини та подаємо до столу.

А щоб булочки не черствіли довгий час, можна додати до тіста один інгредієнт. Так вони будуть свіжішими довше.