Не викидайте вчорашнє пюре: англійці готують із нього фантастичні млинці

Читать на русском
Автор
670
Відмінний варіант для сніданку та швидкого перекусу
Відмінний варіант для сніданку та швидкого перекусу. Фото shuba.life

Смачно, ситно, швидко та незвичайно

На сніданок у нас багато вимог. Він має бути смачним, ситним та швидким у приготуванні. І якщо звичайний омлет вже набрид, то настав час експериментувати.

Якщо у вас із вчорашньої вечері залишилося картопляне пюре, то пропонуємо приготувати млинці по-англійськи. Такий універсальний сніданок за рецептом Shuba сподобається всім членам сім’ї без винятку.

Як приготувати млинці по-англійськи

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопляне пюре — 300 г;
  • борошно пшеничне — 3.5 ст. л.;
  • розпушувач — 0.5 ч. л.;
  • сода харчова — 0.5 ч. л.;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • молоко 2,8% — 4.5 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста — 0.5 шт.;
  • масло вершкове 73%;
  • рослинна олія, сіль, перець запашний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Пюре, борошно, розпушувач змішайте у великій мисці із содою.
  2. Збийте яйця із молоком. Цибулю наріжте, посоліть, поперчіть. Все змішайте з картопляною сумішшю.
  3. Розігрійте краплю рослинної олії та трохи вершкового масла у великій сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні, духовку розігрійте до 120-130 градусів.
  4. Трохи отриманої суміші ложкою налийте на сковороду і розподіліть — у вас повинен вийти млинець приблизно 8 см. Готуйте його з обох боків золотистого кольору.
  5. Готовий млинець перекладіть на деко і відправте в духовку — перед подачею картопляні млинці повинні бути теплими.

Подавайте картопляні млинці із соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного!