Фантастична закуска зі звичайних буряків: близькі з’їдять її разом із тарілкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22585
![Ця пікантна закуска доречна до багатьох страв](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/5a/b6f2bce4-f557ad9d07d5b0531eeefd1508c465a7.jpeg?v=1350_1)
Не тільки смачна, а й корисна страва
Ми не уявляємо собі святковий стіл або сімейні посиденьки без найрізноманітніших намазок. М’ясні та овочеві, гарячі та холодні — вони міцно увійшли до нашого життя.
Разом із "ТСН" сьогодні приготуємо пікантну бурякову ікру. Для її приготування вам не потрібні якихось спеціальних продуктів. Вам потрібно просто відварити буряк, змішати його з морквою та цибулею та подати на стіл. Ця проста, але пікантна закуска підходить до багатьох страв і буде смачною як у холодному, так і гарячому вигляді.
Як приготувати бурякову ікру
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія – 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- Підготуйте усі інгредієнти. Буряк відваріть до напівготовності — на це у вас піде близько півгодини. Відваріть, остудіть і натріть на тертці. Моркву та цибулю очистьте, моркву натріть на великій тертці, цибулю дрібно наріжте. Часник очистьте і дрібно наріжте.
- Сковороду розігрійте з олією, викладіть моркву та обсмажте. Через 5 хвилин додайте буряк, тушкуйте овочі на повільному вогні 20 хвилин, посоліть і поперчіть.
- Окремо на сковороді з олією обсмажте цибулю 2-3 хвилини.
- Цибулю відправте до буряків з морквою, додайте часник, перемішайте і згасіть разом 10 хвилин при закритій кришці.
Раніше ми розповідали, як приготувати салат із буряком та куркою. Ця незвичайна страва здивує вас.