Один інгредієнт і три хвилини часу: найсмачніша гречка готується саме так
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 20099
Від такої гречки ніхто не відмовиться
Гречана каша – смачна та корисна крупа. Цю популярну кашу готують з м’ясом, овочами, просто відварюють, навіть готують із нею котлети, вареники, пироги та пиріжки.
Здавалося б, у приготуванні гречки немає нічого складного. Але досить часто вона виходить сухою. Разом з Ukr.Media розповімо, як приготувати смачну та корисну гречану кашу лише за три хвилини. І для цього вам знадобиться лише кілька простих продуктів. У рецепті важливо дотримуватись співвідношення гречки та води — 1:2, а інші інгредієнти можна додавати на свій розсуд. Спробуйте – і ви готуватимете гречку тільки так!
Як швидко зварити гречану кашу
Інгредієнти:
- гречана крупа;
- вода;
- сіль;
- вершкове масло.
Спосіб приготування:
- Гречану крупу перебираємо та 2-3 рази промиваємо водою. Відправляємо крупу в каструлю та заливаємо водою у співвідношенні 1:2.
- Гречку солимо та залишаємо крупу з водою на ніч.
- Вранці гречка буде майже готова до вживання – її необхідно лише проварити буквально протягом 3-5 хвилин під кришкою на помірному вогні та додати вершкове масло на свій смак.
Раніше "Телеграф" розповідав, що робити з крупою, якщо її пошкоджено жучками. Ці способи не коштують жодної копійки.