У найсмачніші сирники не треба додавати борошно: хитрий рецепт із секретом

Читать на русском
Автор
25755
Найпростіший і найсмачніший рецепт
Найпростіший і найсмачніший рецепт. Фото mlynci.com.ua

Схаменетеся, коли тарілка буде порожньою

Золотисті пишні сирники – один із найкращих сніданків. Їх варіантів досить багато: солодкі чи солоні з кропом, сирники з маком чи геркулесом.

Сьогодні разом зі Smachnonews ми приготуємо незвичайні сирники з гарбузом. Крім того, борошно ми замінимо на манку — воно ідеально поглине вологу з сиру і не дасть їм розпливтися на сковороді. Таку смачну страву легко приготує будь-хто.

Як приготувати гарбузові сирники

Інгредієнти:

  • 300 г кисломолочного сиру;
  • пшеничне або рисове борошно для обвалення;
  • 100 г гарбуза;
  • 2 жовтки;
  • 4 ст. л. манки;
  • 2/3 банану;
  • жменя родзинок, попередньо запарена;
  • дрібка кориці.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Домашній сир перетираємо через сито. Гарбуз відварюємо і перетираємо. Все перемішуємо, додаємо 2 жовтки, манку та корицю, все ретельно перемішуємо. Залишаємо масу на кілька хвилин, щоб манка набрякла.
  2. Родзинки просушуємо, банан нарізаємо невеликим кубиком банан, додаємо в сирно-гарбузову масу і все добре перемішуємо.
  3. З отриманої маси формуємо сирники та кожен обвалюємо в пшеничній або рисовій муці.
  4. Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо сирники та відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25 — 30 хвилин або до рум’яності.

Рекомендуємо приготувати з гарбуза запіканку з курячим м’ясом за рецептом "Телеграф". Ви насолодитеся кожен шматочком!