Соус за цим рецептом перетворить навіть дешеві макарони на ресторанну страву.

Читать на русском
Автор
9371
Чудовий додаток до улюблених макаронів
Чудовий додаток до улюблених макаронів. Фото recept.ua

Його проситимуть і дорослі, і діти

Макарони – один із улюблених гарнірів на наших столах. Якщо ви вже пробували м’ясну підливу та томатний соус до макаронів, то настав час для соусу болоньєзе.

Сьогодні ми разом із "УНІАН" приготуємо фантастичний соус до спагеті. Така заправка змінить страву, надаючи неповторного аромату та смаку. Ваші близькі зметуть усі макарони в магазині з такою підливою.

Як приготувати м’ясний соус до спагеті

Інгредієнти;

  • фарш м’ясний — 500 г;
  • рослинна олія — 1 ст. л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • перець — 0,5 ч. л.;
  • томати свіжі – 0,5 кг або томати у власному соку – 0,5-1 л.

Спосіб приготування:

  1. Часник та цибулю помийте, очистьте. Часник пропустіть через прес, цибулю дрібно наріжте.
  2. Свіжі томати або томати у власному соку очистьте від шкірки й наріжте шматочками.
  3. Сковороду змастіть олією, викладіть фарш, додайте цибулю, часник. Обсмажуйте близько 20-30 хвилин на середньому вогні, помішуючи шматочки повинні бути величиною з горошину.
  4. Фарш посоліть, поперчіть, додайте подрібнені томати разом із соком і тушкуйте соус до готовності – це займе близько 10 хвилин

Рекомендуємо також приготувати томатний соус до макаронів за рецептом "Телеграфа". Він надасть макаронам вишуканості та неперевершеного смаку.