Якщо немає часу готувати, вас врятує швидкий рецепт курячих котлет із сиром

Читать на русском
Автор
1248
Просто, швидко та неймовірно смачно
Просто, швидко та неймовірно смачно. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Такі котлети виручать під час вимкнення електроенергії.

Росія кілька місяців поспіль вела українські об’єкти енергетичної інфраструктури. Тому українці продовжують замислюватись про можливі відключення найближчої зими та шукають швидкі рецепти, які їх зможуть виручити.

Сьогодні ми разом з katia_shkredova побалуємо близьких рубаними курячими котлетами із сиром. З цим рецептом ви не довго стоятимете на кухні. Попри простоту приготування, результат здивує ваші смакові рецептори.

Як приготувати рубані котлети з сиром

Інгредієнти:

  • куряче філе — 700 г;
  • твердий сир — 150 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • майонез — 3 ст. л.;
  • цибуля — 0,5 шт.;
  • спеції, зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе промиваємо під проточною водою, обрізаємо зайвий жир та хрящі. М’ясо нарізаємо на невеликі скибочки.
  2. Цибулю чистимо, промиваємо і подрібнюємо. Твердий сир три на дрібній тертці. Зелень промиваємо в проточній воді, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо її ножем.
  3. У глибокій мисці ретельно перемішуємо куряче філе, цибулю, зелень, натертий сир, додаємо борошно, яйце та майонез, спеції та сіль. Все ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
  4. Сковороду з олією розігріваємо, ложкою викладаємо трохи отриманої маси та формуємо невеликі котлети з сиром. Биточки обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки з обох боків.

Подаємо апетитні рубані котлети до столу на обід чи вечерю з будь-яким гарніром. Відмінно підійде до таких биточок пюре за рецептом "Телеграфа".