Сподобається усім домашнім: м'ясо просто тане у роті

Читать на русском
Автор
2936
М'ясо виходить соковитим, смачним та ніжним
М'ясо виходить соковитим, смачним та ніжним. Фото youtube.com

Мягкая и сочная свинина под самым вкусным маринадом

М'ясо приготоване гармошкою у маринаді можна подавати на вечерю домашнім або приготувати на святковий стіл. По соковитості воно не поступається шашликам!

М'ясо виходить дуже ніжним, а овочі у деяких випадках навіть можуть замінити гарнір. Рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Супер шеф".

Як приготувати м'ясо "Гармошка"

Інгредієнти:

  • м'ясо свинини – 1 кг
  • помідори – 2 шт.
  • твердий сир – 200 г
  • часник – 3 зуб.
  • гриби – 200 г

Для маринаду:

  • сік лимона – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • оливкова олія (або олія без запаху) – 2 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Підготувати рівний шматок м'яса прямокутної форми, зробити надрізи по всій його поверхні поперек волокон. Не дорізати до кінця!
  2. Змішати всі інгредієнти для маринаду та ретельно змастити м'ясо з усіх боків, посолити, поперчити, залишити на ніч маринуватися.
  3. Помідори нарізати кільцями. Гриби та сир нарізати пластинками. Часник подрібнити.
  4. У кожен із надрізів вкласти по кільцю помідора, скибочці сиру, гриби та трохи подрібненого часнику.
  5. Загорнути весь шматок у фольгу, викласти на лист і помістити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на годину.
  6. Готове м'ясо викласти на блюдо, розгорнути та прикрасити зеленню. Подавати можна з картопляним гарніром.

А якщо ви любите запечене м'ясо, рекомендуємо приготувати його з хрусткою та золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". М’ясо виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.