Сподобається усім домашнім: м'ясо просто тане у роті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2936
Мягкая и сочная свинина под самым вкусным маринадом
М'ясо приготоване гармошкою у маринаді можна подавати на вечерю домашнім або приготувати на святковий стіл. По соковитості воно не поступається шашликам!
М'ясо виходить дуже ніжним, а овочі у деяких випадках навіть можуть замінити гарнір. Рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Супер шеф".
Як приготувати м'ясо "Гармошка"
Інгредієнти:
- м'ясо свинини – 1 кг
- помідори – 2 шт.
- твердий сир – 200 г
- часник – 3 зуб.
- гриби – 200 г
Для маринаду:
- сік лимона – 1 ст. л.
- соєвий соус – 3 ст. л.
- оливкова олія (або олія без запаху) – 2 ст. л.
- гірчиця – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Підготувати рівний шматок м'яса прямокутної форми, зробити надрізи по всій його поверхні поперек волокон. Не дорізати до кінця!
- Змішати всі інгредієнти для маринаду та ретельно змастити м'ясо з усіх боків, посолити, поперчити, залишити на ніч маринуватися.
- Помідори нарізати кільцями. Гриби та сир нарізати пластинками. Часник подрібнити.
- У кожен із надрізів вкласти по кільцю помідора, скибочці сиру, гриби та трохи подрібненого часнику.
- Загорнути весь шматок у фольгу, викласти на лист і помістити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на годину.
- Готове м'ясо викласти на блюдо, розгорнути та прикрасити зеленню. Подавати можна з картопляним гарніром.
А якщо ви любите запечене м'ясо, рекомендуємо приготувати його з хрусткою та золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". М’ясо виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.