Лінивий сніданок "з нічого": один інгредієнт — і деруни не впізнати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Пошкодуєте, що не готували так раніше
Якщо у вас закінчилися ідеї, що можна приготувати в сезон гарбуза, саме починати експериментувати. Пропонуємо сьогодні приготувати… гарбузові деруни.
Такі хрусткі золотисті деруни за рецептом Foodoboz ви робитимете, поки є вдома гарбуз. Навряд чи вам захочеться поласувати цим неймовірним поєднанням гарбуза, сметани та картоплі. Варто спробувати раз – і ця страва буде на вашій кухні постійно.
Як приготувати деруни з гарбузом
Інгредієнти:
- гарбуз — 1,5 кг;
- картопля — 2 шт.;
- яйця — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- часник — до свого смаку;
- пшеничне борошно — 4 ст. л.;
- сметана — 1-2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Для початку необхідно підготувати усі овочі. Часник чистимо від лушпиння. З гарбуза видаляємо шкірку, м'якуш ріжемо на шматочки. Картоплю чистимо, знімаємо шкірку з цибулі.
- У чашу блендера відправляємо цибулю, гарбуз, картоплю, пару ложок сметани та часник. Усі подрібнюємо до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо борошно, все перемішуємо.
- Окремо збиваємо яйце з сіллю, перцем, спеціями та додаємо до решти інгредієнтів.
- На розігріту сковороду з олією столовою ложкою викладаємо гарбузову масу у формі оладок. Обсмажуємо їх до золотистої скоринки з обох боків. Готові деруни викладаємо на серветку, щоби видалити зайвий жир.
Подаємо деруни з гарбузом із домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного.