Ця закуска зникне зі столу миттєво: знадобиться лише лаваш та трохи м’яса

Читать на русском
Автор
2475
Готується такий рулет із простих продуктів
Готується такий рулет із простих продуктів. Фото focus.ua

Актуальна і до святкового столу, і до сімейного обіду

Найрізноманітніші закуски ми готуємо практично щодня — вони є актуальними і на святковому столі, і для сімейних посиденьок. Овочеві та м’ясні, гарячі та холодні – рецептів таких страв неймовірна безліч.

Сьогодні ми разом з "Фокусом" приготуємо фантастичну закуску з лаваша з куркою та грибами. Її плюс у тому, що начинку можна використовувати й для фарширування яєць, і просто як намазку на бутерброди. А якщо її загорнути у тонкий лаваш – у вас вийде оригінальна закуска.

Як приготувати рулет із лаваша з куркою

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш;
  • куряче філе – 200 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • цибуля ріпчаста;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • мариновані огірки – 1 шт.;
  • волоські горіхи – 30 г;
  • сіль, зелень — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе промийте під проточною водою і відваріть у підсоленій воді протягом 20 хвилин. Коли м’ясо охолоне, наріжте на маленькі шматочки.
  2. Підготуйте інші інгредієнти. Твердий сир натріть на тертці, а маринований огірок наріжте кубиками. Волоські горіхи просушіть і подрібніть. Зелень дрібно наріжте, цибулю очистьте від лушпиння і наріжте кубиками.
  3. Усі підготовлені інгредієнти складіть у чашу блендера, подрібніть та заправте майонезом.
  4. Лаваш змастіть начинкою і поверніть у рулет. Оберніть його в харчову плівку і заберіть на півгодини в холодильник.
  5. Готовий рулет перед подачею наріжте на скибочки.

Лаваш для такої закуски можна приготувати за рецептом "Телеграфа". Для цього вам знадобляться прості інгредієнти та небагато часу.