Ця закуска зникне зі столу миттєво: знадобиться лише лаваш та трохи м’яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2475
Актуальна і до святкового столу, і до сімейного обіду
Найрізноманітніші закуски ми готуємо практично щодня — вони є актуальними і на святковому столі, і для сімейних посиденьок. Овочеві та м’ясні, гарячі та холодні – рецептів таких страв неймовірна безліч.
Сьогодні ми разом з "Фокусом" приготуємо фантастичну закуску з лаваша з куркою та грибами. Її плюс у тому, що начинку можна використовувати й для фарширування яєць, і просто як намазку на бутерброди. А якщо її загорнути у тонкий лаваш – у вас вийде оригінальна закуска.
Як приготувати рулет із лаваша з куркою
Інгредієнти:
- тонкий лаваш;
- куряче філе – 200 г;
- твердий сир – 100 г;
- цибуля ріпчаста;
- майонез – 2 ст. л.;
- мариновані огірки – 1 шт.;
- волоські горіхи – 30 г;
- сіль, зелень — за смаком.
Спосіб приготування:
- Куряче філе промийте під проточною водою і відваріть у підсоленій воді протягом 20 хвилин. Коли м’ясо охолоне, наріжте на маленькі шматочки.
- Підготуйте інші інгредієнти. Твердий сир натріть на тертці, а маринований огірок наріжте кубиками. Волоські горіхи просушіть і подрібніть. Зелень дрібно наріжте, цибулю очистьте від лушпиння і наріжте кубиками.
- Усі підготовлені інгредієнти складіть у чашу блендера, подрібніть та заправте майонезом.
- Лаваш змастіть начинкою і поверніть у рулет. Оберніть його в харчову плівку і заберіть на півгодини в холодильник.
- Готовий рулет перед подачею наріжте на скибочки.
Лаваш для такої закуски можна приготувати за рецептом "Телеграфа". Для цього вам знадобляться прості інгредієнти та небагато часу.