Ситний сніданок за 20 хвилин: для таких панкейків навіть молока не знадобиться

Читать на русском
Автор
Простий рецепт найсмачнішого сніданку
Простий рецепт найсмачнішого сніданку. Фото shuba.life

Вам знадобиться тільки борошно, яйця та вода

Неперевершені панкейки – близькі родичі наших млинців, щось середнє між тонкими млинцями та оладками. Приготувати їх не важко навіть початківцю кулінару. Все, що потрібно, — це замісити нескладне тісто і приготувати їх на сковороді.

А ви можете собі уявити млинці без молока? Shuba пропонує рецепт смачних пишних панкейків без молока. Такий універсальний та смачний сніданок сподобається і дітям, і дорослим.

Як приготувати панкейки без молока

Інгредієнти на 5 порцій:

  • вода — 355 мл;
  • олія соняшникова рафінована — 120 мл;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • борошно пшеничне — 300 г;
  • цукор — 50 г;
  • розпушувач — 30 г;
  • ванільний екстракт — 8 мл;
  • сіль — 4 г;
  • масло вершкове 73% — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Воду, олію, яйця і ванілін змішайте в одній мисці.
  2. В іншу миску насипте борошно, цукор, розпушувач, сіль і добре перемішайте і додайте до яєчної суміші. Все перемішайте.
  3. Сковорідку для млинців розігрійте на середньому вогні зі шматочком вершкового масла|мастила|.
  4. Налийте ополоником приблизно 1/6 частину тесту на сковорідку і посмажте млинець з кожного боку по 2-3 хвилини або до появи бульбашок. Панкейки складайте один на одного у плоску тарілку.

Готові панкейки подавайте на стіл гарячими разом із шоколадним кремом за рецептом "Телеграфа". Смачного!