Фантастична страва зі звичайних буряків: цей салат близькі проситимуть щодня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 169674
Страву із задоволенням з’їдять усі без винятку
Буряк – важливий та смачний інгредієнт нашої кухні. З ним можна приготувати не тільки улюблений борщ і звичний вінегрет, але і безліч різноманітних салатів.
Разом зі "Школою життя" з буряків пропонуємо один із рецептів салату, який підкорить вас із першої ложки. Просте у приготуванні та смачну страву настільки вам сподобається, що салат стане частим гостем на вашому столі.
Як приготувати салат з буряка
Інгредієнти:
- буряк – 1 шт.;
- морква невелика – 1 шт.;
- цибуля – 0,5 шт.;
- консервована квасоля (будь-яка без томатного соусу) – половина банки;
- заправка — олія або майонез;
- сіль, зелень, часник – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Буряк і моркву варимо, чистимо, натираємо на великій тертці або ріжемо соломкою, відправляємо в салатник.
- Цибулю чистимо, миємо, ріжемо тонкими півкільцями та заливаємо на 30-40 секунд окропом. Зливаємо окріп, додаємо яблучний оцет, перемішуємо і залишаємо на 5-10 хвилин, щоб цибуля підмаринувалась.
- Через зазначений час зливаємо оцет з водою, цибулю відправляємо до моркви та буряків. Туди ж відправляємо квасолю.
- Салат солимо, заправляємо олією або майонезом, за бажанням додаємо зелень або часник і подаємо до столу.
Раніше "Телеграф" розповідав, як легко зварити буряки. Ви навіть не зіпсуєте буряка.