Фантастична страва зі звичайних буряків: цей салат близькі проситимуть щодня

Читать на русском
Автор
169674
Цей салат ви приготуєте швидко із чотирьох інгредієнтів
Цей салат ви приготуєте швидко із чотирьох інгредієнтів. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Страву із задоволенням з’їдять усі без винятку

Буряк – важливий та смачний інгредієнт нашої кухні. З ним можна приготувати не тільки улюблений борщ і звичний вінегрет, але і безліч різноманітних салатів.

Разом зі "Школою життя" з буряків пропонуємо один із рецептів салату, який підкорить вас із першої ложки. Просте у приготуванні та смачну страву настільки вам сподобається, що салат стане частим гостем на вашому столі.

Як приготувати салат з буряка

Інгредієнти:

  • буряк – 1 шт.;
  • морква невелика – 1 шт.;
  • цибуля – 0,5 шт.;
  • консервована квасоля (будь-яка без томатного соусу) – половина банки;
  • заправка — олія або майонез;
  • сіль, зелень, часник – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Буряк і моркву варимо, чистимо, натираємо на великій тертці або ріжемо соломкою, відправляємо в салатник.
  2. Цибулю чистимо, миємо, ріжемо тонкими півкільцями та заливаємо на 30-40 секунд окропом. Зливаємо окріп, додаємо яблучний оцет, перемішуємо і залишаємо на 5-10 хвилин, щоб цибуля підмаринувалась.
  3. Через зазначений час зливаємо оцет з водою, цибулю відправляємо до моркви та буряків. Туди ж відправляємо квасолю.
  4. Салат солимо, заправляємо олією або майонезом, за бажанням додаємо зелень або часник і подаємо до столу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко зварити буряки. Ви навіть не зіпсуєте буряка.