Паштет по цьому рецепту просто розтане в роті

Читать на русском
Автор
Перевірений рецепт ідеального курячого паштету
Перевірений рецепт ідеального курячого паштету. Фото Їсти

Відмінна страва і до свята, і для швидкого перекусу

Печінковий паштет завжди відмінний варіант не тільки для швидкого перекусу, але і відмінна страва для святкового столу. Сьогодні пропонуємо вам приготувати його саме з курячої печінки — вона неймовірно ніжна на смак та консистенцією.

Рецепт від Smachnonews ви точно захочете повторити, адже такий паштет не гірчатиме і просто розтане в роті. Подавати його можна на грінках, брускетах або звичайному батоні, а якщо прикрасити зеленню, додати половину помідора чері — у вас вийде чудова закуска до столу.

Як приготувати паштет з курячої печінки.

Інгредієнти на 2 порції:

  • 500 г курячої печінки;
  • половина великої ріпчастої цибулини;
  • 1 велика морквина;
  • жирні вершки;
  • вершкове масло;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та моркву помийте, очистьте, наріжте кубиками, обсмажте на вершковому маслі та перекладіть у миску.
  2. Печінку ретельно промийте та почистьте. У тій же сковороді на вершковому маслі обсмажте курячу печінку.
  3. До печінки додайте овочі та вершки, сіль. Потушкуйте разом кілька хвилин.
  4. Коригуйте за своїм смаком кількість води та вершків — від них залежить густота паштету.
  5. Отриману масу збийте блендером, викладіть у форму і залийте розтопленим вершковим маслом. Як варіант – паштет можна викласти на плівку, всередину покласти шматочок масла, загорнути у формі ковбаски та охолодити у холодильнику.

З таким печінковим паштетом подавайте грінки за рецептом "Телеграфа". Смачного.