З намазкою за цим рецептом з’їдатимете десяток бутербродів за раз

Читать на русском
Автор
1596
Відмінне рішення і у разі несподіваних гостей, і для перекусу
Відмінне рішення і у разі несподіваних гостей, і для перекусу. Фото shuba.life

Швидко, смачно та незвичайно

Без найрізноманітніших намазок не обходиться жоден святковий стіл. Ними також дуже зручно перекусити: намазав на багет чи шматочок хліба – і голод уже не дошкуляє. Рецептів намазок придумано вже дуже багато: овочеві та м’ясні, грибні та навіть намазки з крабових паличок.

Сьогодні з Shuba ми приготуємо незвичайну намазку з моркви, оселедця та плавленого сиру. Її можна приготувати просто та всього з п’яти інгредієнтів. В результаті ви отримаєте найсмачнішу намазку, злегка кисло-солодку та ароматну, яка прикрасить ваш стіл.

Як приготувати намазку з моркви та оселедця

Інгредієнти на 2 порції:

  • морква — 1 шт.;
  • оселедець, філе — 1 шт.;
  • плавлений сир — 2 шт.;
  • майонез 72% — 30 г;
  • перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Моркву промийте і зваріть до готовності вам знадобиться близько 30-35 хвилин. Готовий овоч охолодіть, очистьте і натріть на терку.
  2. Підготуйте інші інгредієнти. Сир також натріть на велику тертку. Філе наріжте шматочками
  3. У чашу блендера відправте оселедець, моркву, сирки, майонез, поперчіть та перебийте до однорідної маси.
  4. Отриману масу покладіть у холодильник на півгодини.

Подавайте намазку з моркви та оселедця з грінками за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.