З намазкою за цим рецептом з’їдатимете десяток бутербродів за раз
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1596
Швидко, смачно та незвичайно
Без найрізноманітніших намазок не обходиться жоден святковий стіл. Ними також дуже зручно перекусити: намазав на багет чи шматочок хліба – і голод уже не дошкуляє. Рецептів намазок придумано вже дуже багато: овочеві та м’ясні, грибні та навіть намазки з крабових паличок.
Сьогодні з Shuba ми приготуємо незвичайну намазку з моркви, оселедця та плавленого сиру. Її можна приготувати просто та всього з п’яти інгредієнтів. В результаті ви отримаєте найсмачнішу намазку, злегка кисло-солодку та ароматну, яка прикрасить ваш стіл.
Як приготувати намазку з моркви та оселедця
Інгредієнти на 2 порції:
- морква — 1 шт.;
- оселедець, філе — 1 шт.;
- плавлений сир — 2 шт.;
- майонез 72% — 30 г;
- перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Моркву промийте і зваріть до готовності вам знадобиться близько 30-35 хвилин. Готовий овоч охолодіть, очистьте і натріть на терку.
- Підготуйте інші інгредієнти. Сир також натріть на велику тертку. Філе наріжте шматочками
- У чашу блендера відправте оселедець, моркву, сирки, майонез, поперчіть та перебийте до однорідної маси.
- Отриману масу покладіть у холодильник на півгодини.
Подавайте намазку з моркви та оселедця з грінками за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.