Навіть м’ясоїди не помітять, що в страві немає м’яса: апетитні грибні котлети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Котлети виходять ароматні та дуже апетитні](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/1b/a98e52db-90d03888befd7acd673192973743f1b2.jpg?v=8897_1)
Страву можна готувати як гарнір і як самостійний прийом їжі
Ми розповідали, як приготувати ніжні картопляні котлети з сиром. Тепер ділимось цікавим рецептом грибних котлет.
Це ідеальний рецепт вегетаріанської закуски. Хоча, якщо зробити все правильно, то ніхто й не здогадається, що у страві немає м’яса. Рецептом поділились на порталі Shuba.
Інгредієнти:
- Печериці — 500 г
- Картопля — 500 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яйця курячі — 1 шт.
- Зелень — до смаку
- Панірувальні сухарі — 40 г
- Сіль — до смаку
- Перець чорний мелений — до смаку
- Олія соняшникова — 60 мл
- Сметана — 100 г
Спосіб приготування:
- Печериці миємо і нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю чистимо і кришимо.
- На гарячій сковороді обсмажуємо цибулю на олії до прозорості, потім додаємо гриби. За кілька хвилин солимо, перчимо, перемішуємо і обсмажуємо до випаровування рідини.
- Відкладаємо гриби, щоб охололи. Тим часом картоплю чистимо, натираємо на середній тертці й відтискаємо сік.
- У мисці з’єднуємо гриби, картоплю, яйце. Кладемо туди також подрібнену зелень, панірувальні сухарі, сіль, перець і добре перемішуємо. З маси формуємо круглі котлетки і обсмажуємо їх на олії до рум’яності з обох боків.
Подавати такі котлетки смачно зі сметаною. Також смачно буде приготувати їх як гарнір до ароматної м’ясної підливи.