Котлети "По-київськи" без мороки: готуватимете тільки так

Читать на русском
Автор
23272
Ресторане блюдо, яке цілком можна приготувати вдома
Ресторане блюдо, яке цілком можна приготувати вдома. Фото smachno-doma.top

Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом та зеленню всередині

Багато хто вважає приготування котлет по-київськи досить складним процесом. Однак існує "лінивий" рецепт приготування цієї страви.

Для цього вам знадобиться куряче філе і небагато часу. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачно дома".

Як приготувати котлети по-київськи

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.
  • вершкове масло — 120 г
  • лимонний сік – 1 ст. л.
  • часник – 1-2 зуб.
  • кріп та петрушка подрібнені – 2 ст. л.
  • сіль – 1/3 ч. л.
  • чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе обережно розрізати вздовж, щоб вийшло дві однакові половинки.
  2. Після цього надрізати кожну половинку ще раз не до кінця. Має вийти порожнина для фарширування.
  3. Підготувати начинку, змішати розм'якшене вершкове масло з часником, лимонним соком, кропом та петрушкою.
  4. Надрізи в майбутніх котлетах заповнити начинкою, акуратно рукою придавити філе.
  5. Посипати все перцем і сіллю.
  6. Кожну котлету обваляти у борошні, збитому яйці та панірувальних сухарях.
  7. Обсмажити кожну сторону на середньому вогні по 5 хвилин. Викласти на тарілку, прикрасити зеленню.

А якщо ви любите котлети, рекомендуємо приготувати їх з сиром за рецептом "Телеграфа". Попри простоту приготування, результат здивує ваші смакові рецептори.