Котлети "По-київськи" без мороки: готуватимете тільки так
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23272
Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом та зеленню всередині
Багато хто вважає приготування котлет по-київськи досить складним процесом. Однак існує "лінивий" рецепт приготування цієї страви.
Для цього вам знадобиться куряче філе і небагато часу. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачно дома".
Як приготувати котлети по-київськи
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт.
- вершкове масло — 120 г
- лимонний сік – 1 ст. л.
- часник – 1-2 зуб.
- кріп та петрушка подрібнені – 2 ст. л.
- сіль – 1/3 ч. л.
- чорний перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Куряче філе обережно розрізати вздовж, щоб вийшло дві однакові половинки.
- Після цього надрізати кожну половинку ще раз не до кінця. Має вийти порожнина для фарширування.
- Підготувати начинку, змішати розм'якшене вершкове масло з часником, лимонним соком, кропом та петрушкою.
- Надрізи в майбутніх котлетах заповнити начинкою, акуратно рукою придавити філе.
- Посипати все перцем і сіллю.
- Кожну котлету обваляти у борошні, збитому яйці та панірувальних сухарях.
- Обсмажити кожну сторону на середньому вогні по 5 хвилин. Викласти на тарілку, прикрасити зеленню.
А якщо ви любите котлети, рекомендуємо приготувати їх з сиром за рецептом "Телеграфа". Попри простоту приготування, результат здивує ваші смакові рецептори.