М’ясо в картопляній "шубці" з’їдять швидше, ніж ви будете готувати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 763
Відмінний варіант для ситного обіду чи вечері
Куряче філе — один з найпопулярніших м’яса серед українців, що вживаються в їжу, його їдять дуже часто практично в кожній родині. Адже філе можна відварити і подати з улюбленим салатом, а можна приготувати з філе курки фантастичну вечерю нашвидкуруч.
Сьогодні разом зі "Школою життя" приготуємо неймовірну страву – куряче філе у картопляній шубці. Таке м’ясо вийде настільки ситним, що вам не захочеться до нього гарніру. Це чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері.
Як приготувати куряче філе в шубці
Інгредієнти:
- куряче філе — 2 шт.;
- картопля – 1,5 кг;
- часник – 3 зуб;
- яйце – 1 шт.;
- борошно — 2-3 ст. л.;
- сіль, перець – на свій смак;
- соняшникова олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, розрізаємо на порційні шматочки, викладаємо на дощечку, накриваємо пакетом або харчовою плівкою та відбиваємо з одного боку. Відбите м’ясо солимо та перчимо з двох сторін.
- Картоплю чистимо, миємо і натираємо на великій тертці. Додаємо пропущений через прес часник, яйце, перець та борошно, ретельно перемішуємо.
- На шматочок м’яса з обох боків викладаємо картопляну суміш і викладаємо на розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо м’ясо із двох сторін на середньому вогні до золотистого кольору.
Подаємо куряче філе з соусом тартар за рецептом "Телеграфа". Смачного.