Кухарі полюють на цей рецепт: маринад, що допоможе смачно приготувати навіть найдешевшу рибу

Читать на русском
Автор
Від такої страви ніхто не відмовиться
Від такої страви ніхто не відмовиться. Фото ТСН

Рибка буде соковитою і смачною

Ми розповідали, як смачно та швидко засолити червону рибу. Але смачно можна приготувати будь-яку рибу, не лише червону — якщо знати секрети приготування.

На Pixelinform рецептом чудового маринаду. З ним будь-яка рибка, навіть найдешевша, буде соковитою і смачною. М'ясо чудово і швидко просочується маринадом і точно не буде сухим.

Інгредієнти:

  • 1 кг риби
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки крохмалю
  • 4 столові ложки соєвого соусу
  • сіль
  • спеції

Спосіб приготування:

  1. Рибу промиваємо. Якщо потрібно — зачищаємо. Обов’язково вирізаємо жабри, нутрощі та чорні плівки. Просушуємо рибу на серветках.
  2. Яйця збиваємо з крохмалем. Вливаємо соєвий соус і знову змішуємо. Солі кладемо зовсім трохи, адже ми вже додали соєвий соус, а він досить солоний.
  3. Спеції додаємо до власного смаку. Викладаємо рибу в маринад. Їй вистачить 15-50 хвилин при кімнатній температурі.

Після цього можна обсмажувати рибу з двох сторін до появи золотистої скоринки. Або запікати — так теж буде смачно. Також ми розповідали, як смачно засолити оселедець.