Кухарі полюють на цей рецепт: маринад, що допоможе смачно приготувати навіть найдешевшу рибу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Від такої страви ніхто не відмовиться](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/08/541f0e1a-c7a2de7b61d89211d30e8bb80bfb008c.jpeg?v=4773_1)
Рибка буде соковитою і смачною
Ми розповідали, як смачно та швидко засолити червону рибу. Але смачно можна приготувати будь-яку рибу, не лише червону — якщо знати секрети приготування.
На Pixelinform рецептом чудового маринаду. З ним будь-яка рибка, навіть найдешевша, буде соковитою і смачною. М'ясо чудово і швидко просочується маринадом і точно не буде сухим.
Інгредієнти:
- 1 кг риби
- 2 яйця
- 4 столові ложки крохмалю
- 4 столові ложки соєвого соусу
- сіль
- спеції
Спосіб приготування:
- Рибу промиваємо. Якщо потрібно — зачищаємо. Обов’язково вирізаємо жабри, нутрощі та чорні плівки. Просушуємо рибу на серветках.
- Яйця збиваємо з крохмалем. Вливаємо соєвий соус і знову змішуємо. Солі кладемо зовсім трохи, адже ми вже додали соєвий соус, а він досить солоний.
- Спеції додаємо до власного смаку. Викладаємо рибу в маринад. Їй вистачить 15-50 хвилин при кімнатній температурі.
Після цього можна обсмажувати рибу з двох сторін до появи золотистої скоринки. Або запікати — так теж буде смачно. Також ми розповідали, як смачно засолити оселедець.