З'їдять все до крихти: пікантна намазка на хліб за 5 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 66987
![Навіть нашвидкуруч можна приготувати закуску з родзинкою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/65/1e64c124-49dd27e58c6c5551479ddb86ae59b65a.jpg?v=3403_1)
Відмінний варіант бюджетного, простого в приготуванні сніданку або перекусу нашвидкуруч
Коли гості на порозі і потрібно щось швидко подати на стіл, можна не лише зробити лаваш із цікавою начинкою, але й приготувати бутерброди з намазкою. Це бюджетний варіант закуски, що зазвичай подобається всім.
Такі бутерброди можна також подавати до супу або перекусити ними. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачно дома".
Як приготувати намазку на бутерброди
Інгредієнти:
- багет – 1 шт.
- ковбасний копчений сир – 150 г.
- яйця – 3 шт.
- морква – 1-2 шт.
- часник – 3 зуб.
- майонез + сметана – 2 ст. л.
- чорний перець, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- Багет нарізати по діагоналі, підсушити на сковороді або обсмажити зі шматочком вершкового масла.
- Ковбасний сир та яйця натерти на великій тертці.
- Сиру моркву та часник натерти на дрібній тертці.
- Перекласти усе в миску, посолити, поперчити, додати сметану та майонез, змішати.
- Намазати сумішшю шматочки багета, за бажанням прикрасити зеленню.
А якщо ви любите експериментувати з закусками, рекомендуємо приготувати намазку з моркви, оселедця та плавленого сиру за рецептом "Телеграфа". В результаті ви отримаєте найсмачнішу намазку, злегка кисло-солодку та ароматну, яка прикрасить ваш стіл.