Приготуйте, доки закипає чайник: для таких рулетиків навіть тісто замішувати не потрібно

Читать на русском
Автор
667
Яблучні рулети можна приготувати із простих продуктів
Яблучні рулети можна приготувати із простих продуктів. Фото babusyni-retsepty

Відмінно для сніданку або швидкого перекушування

Сніданок — найважливіший прийом їжі, який небажано пропускати. Ми хочемо, щоб він був ситним, смачним, корисним та швидким у приготуванні. Найбільше відповідають цим вимогам найрізноманітніші сніданки у лаваші.

Один із таких варіантів для швидкого сімейного сніданку разом із "Бабусиними рецептами" ми й приготуємо — це яблучні рулетики. Для його приготування не потрібні екзотичні дорогі продукти — все, що вам потрібно, ви знайдете в холодильнику або найближчому магазині. Та й приготуйте такі рулетики за лічені хвилини – поки закипає чайник.

Як приготувати яблучні рулетики

Інгредієнти:

  • лаваш — 180 г;
  • яблука – 4 шт.;
  • цукор – 3 ст.;
  • сік лимона – 2 ст.;
  • вершкове масло – 20 г.

Спосіб приготування:

  1. Яблука очищаємо від шкірки та насіння. М’якуш натираємо на великій тертці, викладаємо в сковороду, поливаємо лимонним соком і готуємо під кришкою на середньому вогні 2 хвилини.
  2. В отриману масу висипаємо цукор, додаємо вершкове масло і перемішуємо. На середньому вогні обсмажуємо 3 хвилини без кришки.
  3. Яблучну масу викладаємо на розгорнутий лаваш рівним шаром, згортаємо рулетом та нарізаємо на невеликі квадратні шматочки.
  4. Викладаємо рулетики в сковороду з олією та обсмажуємо з боків до золотистої скоринки.

До речі, лаваш для такого сніданку можна легко приготувати за рецептом "Телеграфа". Смачного!