Приготуйте, доки закипає чайник: для таких рулетиків навіть тісто замішувати не потрібно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 667
Відмінно для сніданку або швидкого перекушування
Сніданок — найважливіший прийом їжі, який небажано пропускати. Ми хочемо, щоб він був ситним, смачним, корисним та швидким у приготуванні. Найбільше відповідають цим вимогам найрізноманітніші сніданки у лаваші.
Один із таких варіантів для швидкого сімейного сніданку разом із "Бабусиними рецептами" ми й приготуємо — це яблучні рулетики. Для його приготування не потрібні екзотичні дорогі продукти — все, що вам потрібно, ви знайдете в холодильнику або найближчому магазині. Та й приготуйте такі рулетики за лічені хвилини – поки закипає чайник.
Як приготувати яблучні рулетики
Інгредієнти:
- лаваш — 180 г;
- яблука – 4 шт.;
- цукор – 3 ст.;
- сік лимона – 2 ст.;
- вершкове масло – 20 г.
Спосіб приготування:
- Яблука очищаємо від шкірки та насіння. М’якуш натираємо на великій тертці, викладаємо в сковороду, поливаємо лимонним соком і готуємо під кришкою на середньому вогні 2 хвилини.
- В отриману масу висипаємо цукор, додаємо вершкове масло і перемішуємо. На середньому вогні обсмажуємо 3 хвилини без кришки.
- Яблучну масу викладаємо на розгорнутий лаваш рівним шаром, згортаємо рулетом та нарізаємо на невеликі квадратні шматочки.
- Викладаємо рулетики в сковороду з олією та обсмажуємо з боків до золотистої скоринки.
До речі, лаваш для такого сніданку можна легко приготувати за рецептом "Телеграфа". Смачного!