Забудете про магазинну ковбасу: рецепт смачної закуски за 20 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 84707
М'ясна нарізка є окрасою будь-якого святкового столу
Одного разу випробувавши цей рецепт, ви захочете готувати за ним знову і знову. Закуска не лише виходить дуже смачною — ви витратите лічені хвилини на підготовку, адже найдовше часу займає маринування м'яса.
Такою нарізкою можна замінити магазинну ковбасу або подавати до святкового столу. А рецептом з нами поділилися на порталі "Пляшка".
Як приготувати домашню нарізку
Інгредієнти:
- куряча грудка – 500-600 г
- молоко – 500 мл
- сіль – 1/2 ч. л
- солодка паприка – 1/2 ч. л.
- карі – 1/2 ч. л.
- приправа для курки – 1/2 ч. л.
- гранульований часник – 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Курячу грудку помити, прибрати все зайве, обсушити паперовим рушником.
- Додати сіль, солодку паприку, приправу для курки, карі та гранульований часник. Філе натерти спеціями рівномірно з усіх боків.
- Обмотати харчовою плівкою та залишити на годину при кімнатній температурі промаринуватися.
- У каструлю налити молоко, довести його до кипіння, акуратно опустити всередину курячу грудку. Проварити 2 хвилини з моменту закипання.
- Зняти з плити, накрити кришкою та укутати каструлю у теплу ковдру. Залишити її так томитися на шість годин.
- Після цього м'ясо викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
А якщо ви любите курятину, рекомендуємо приготувати тушкованку з цього м'яса за рецептом "Телеграфа". Така тушкованка може зберігатися цілий рік.