Готуються швидко, зникають зі столу ще швидше: рублені котлети нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
Рублені курячі котлети виходять дуже смачними та соковитими
Рублені курячі котлети виходять дуже смачними та соковитими. Фото 1000.menu

Рецепт рублених котлет сподобається всім, у кого немає м'ясорубки

Котлети, приготовані без використання м'ясорубки, називаються "рубленими". М'ясо для цієї страви нарізають дрібними шматочками.

Зазвичай рублені котлети готують із курячого філе, додаючи до них свіжу зелень та овочі, що робить це блюдо корисним для дітей. А рецептом з нами поділилися на порталі "Пляшка".

Як приготувати рублені котлети

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 3-4 яйця
  • 1 цибулина
  • 5 ст. л сметани, або майонезу
  • 4 ст. л манної крупи
  • 2 ст. л крохмалю
  • сіль, перець – за смаком
  • часник – за бажанням

Рецепт приготування:

  1. Філе помити, обсушити та нарізати кубиками середнього розміру.
  2. Цибулю натерти на дрібній тертці.
  3. Яйця злегка збити з сіллю та перцем.
  4. Змішати філе, цибулю, сметану (майонез), яйця, додати крохмаль та манку. Все ретельно перемішати та залишити на 2 години для набухання.

А якщо ви любите котлети, рекомендуємо також приготувати смачні котлети у духовці за рецептом "Телеграфа". На їх приготування знадобиться менше часу, а страва вийде не пересушеною.