З цим салатом ви полюбите квасолю: смачна страва нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
Ситний та ніжний салат стане окрасою будь-якого столу
Ситний та ніжний салат стане окрасою будь-якого столу. Фото fakty.ua

Салат з квасолею та курячим філе — ситна, поживна та корисна страва

Якщо ви любите ситні та смачні салати, тоді цей рецепт вам сподобається. Салат з куркою, квасолею та морквою по-корейськи готується дуже просто.

Його можна подавати під час буденної трапези або до святкового столу — він однаково швидко зникне із салатниці. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти".

Як приготувати салат з квасолею та курячою грудкою

Інгредієнти:

  • Копчена куряча грудка – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 250 г
  • Ріпчаста цибуля – 1-2 шт.
  • Червона квасоля -1 банка
  • Майонез – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на соняшниковій олії до готовності. Дати охолонути і відправити в салатник.
  2. Курячу грудку нарізати дрібними кубиками, додати до цибулі.
  3. Додати моркву по-корейськи та квасолю. Заправити майонезом і ретельно перемішати.

А якщо ви любите квасолю, рекомендуємо також приготувати легку закуску із консервованої квасолі за 15 хвилин за рецептом "Телеграфа". Завдяки насиченому смаку закуска завжди буде доречною на столі.