Всього пару хвилин і жодних зусиль: рецепт незвичайного салату із секретом

Читать на русском
Автор
12549
Чудовий рецепт для любителів пікантного
Чудовий рецепт для любителів пікантного. Фото ukr.media

Здивуйте всіх незвичайною стравою із простих продуктів

Коли ми говоримо про корейську кухню, то відразу згадується морква по-корейськи. Однак сьогодні пропонуємо поекспериментувати та приготувати салат з моркви та гарбуза по-корейськи

Такий рецепт нам пропонує "Знай.UA". Чудовий і пікантний салат із простих інгредієнтів не тільки буде відмінним доповненням до будь-якого гарніру, а й підкорить серце та шлунок кожного.

Як приготувати салат з моркви та гарбуза по-корейськи

Інгредієнти:

  • гарбуз — 450 г;
  • морква — 270 г;
  • цибуля ріпчаста — 135 г (1 шт.);
  • часник — 8 г (2-3 зубчики)
  • олія рослинна — 50 мл
  • оцет 9% — 1 ст. л.;
  • соус соєвий — 1 ст. л.;
  • коріандр мелений — 1 ч. л.;
  • перець червоний мелений — 1/4 ч. л.;
  • цукор — 1/2 ст. л.;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • перець чорний мелений — 1/4 ч. л.;
  • кунжут — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від шкірки та волокнистої частини з насінням. М’якуш натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Моркву очищаємо і також натираємо на тій же тертці. І гарбуз, і моркву викладаємо у салатник.
  2. Часник очищаємо і пропускаємо через прес прямо в миску з гарбузом та морквою. Салат солимо, перчимо, додаємо цукор та коріандр.
  3. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками, відправляємо його в сковороду з розігрітою олією. Помішуючи, смажимо до прозорості близько 3-5 хвилин і викладаємо в салат.
  4. До всіх інгредієнтів додаємо оцет, соєвий соус і все ретельно перемішуємо. Затягуємо миску із салатом харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 2-3 години.

Пропонуємо також із гарбузом приготувати сирну запіканку за рецептом "Телеграфа". Така випічка не залишить нікого байдужою.