Улюблений рецепт німецьких кулінарів: такі котлетки навіть смажити не потрібно

Читать на русском
Автор
22976
Котлети виходять пікантними, ніжними та ніжнішими
Котлети виходять пікантними, ніжними та ніжнішими. Фото shuba.life

Ви приготуєте такі биточки без особливого клопоту на кухні

Смачні, соковиті м’ясні котлети — чудова страва для обіду або вечері. Як правило, вони готуються з м’яса на сковороді з олією.

А поекспериментуймо і… не смажитимемо їх? Здивовані? Shuba пропонує такий незвичайний рецепт котлет, який дуже люблять німецькі кулінари. Ці биточки змащуються яйцем і запікаються в духовці — саме тому вони менш жирні та ніжніші. Спробуємо?

Як приготувати котлети в духовці

Інгредієнти на 8 порцій:

  • курячий фарш — 400 г;
  • м’ясний фарш — 400 г;
  • цибуля — 200 г;
  • яйце куряче, жовток — 1 шт.;
  • яйце куряче, велике — 2 шт.;
  • хліб — 90 г;
  • молоко — 100 г;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • гірчиця — 2 ч. л.;
  • сіль, чорний перець, олія, зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Хліб залийте молоком, розкришіть руками та залиште на 10 хвилин.
  2. Цибулю очистьте, наріжте кубиками та підсмажте на сковороді з олією.
  3. Відправте цибулю в миску, додайте часник, сіль, зелень, гірчицю та спеції та все ретельно перемішайте. Туди ж відправте розмочений хліб, два види фаршу, яйця і ще раз добре перемішайте. З отриманого фаршу вологими руками сформуйте котлетки.
  4. Деко застелите пергаментним папером, викладіть котлети, змастіть їх жовтком і поставте в розігріту до 200 ° C духовку на 35-40 хвилин.

Рекомендуємо також приготувати котлети з капустою за рецептом "Телеграфа". Такі незвичайні биточки підкорять серце кожного!