Просто загорніть огірок у оселедець: за цей рецепт поб’ються навіть норвезькі рибалки

Читать на русском
Автор
870
Таку закуску зметуть за секунди
Таку закуску зметуть за секунди. Фото mandarynka.com.ua

Ці рулетики не забуде жоден гість

Найрізноманітніші закуски ми готуємо досить часто. Вони доречні на святковий стіл, і до сімейного обіду. Гарячі або холодні, овочеві та м’ясні закуски ще й неймовірно прості у приготуванні.

Сьогодні ми разом із "Главредом" приготуємо дуже незвичайну страву — фактично ми просто загорнемо огірок в оселедець. Цьому рецепту мають навіть норвезькі рибалки — великі любителі оселедця. Приготуйте та переконайтеся: таку незвичайну закуску близькі не лише їстимуть із задоволенням, а й готуватимуть.

Як приготувати рулетики з оселедця

Інгредієнти:

  • оселедець цілий — 1 шт.;
  • огірки солоні — 2 шт.;
  • плавлений сирок — 2 шт.;
  • вершкове масло кімнатної температури — 50 гр.

Спосіб приготування:

  1. Оселедець розрізаємо вздовж на дві половинки. Ретельно очищаємо його від кісток, знімаємо шкірку, промиваємо і за необхідності
  2. Вершкове масло за бажання розтоплюємо.
  3. Плавлені сирки натираємо на великій тертці, додаємо вершкове масло і добре перемішуємо вилкою.
  4. Обробну дошку застилаємо харчовою плівкою, перекладаємо оселедець, на нього викладаємо начинку з плавленого сиру та олії. Зверху кладемо два солоні огірки та акуратно скручуємо рулет, закріплюючи краї харчової плівки.
  5. Відправляємо рулет з оселедця в холодильник мінімум на кілька годин.

До речі, з оселедця можна приготувати незвичайний салат за рецептом "Телеграфа". Таку страву дуже люблять у Німеччині.