Усі змішали – і на хліб: швидше за цей рецепт намазки ви не знайдете

Читать на русском
Автор
Неймовірно смачну намазку ви приготувати за пару хвилин
Неймовірно смачну намазку ви приготувати за пару хвилин. Фото radiotrek.rv.ua

Чудово вгамує голод

Найрізноманітніші намазки — це те, що може швидко вгамувати голод. Вони чудово підходять і на святковий стіл, і для ситного сімейного перекусу. Рецептів намазок – неймовірна кількість, адже це зручно, смачно та швидко.

Сьогодні разом із "Господинькою" ми розповімо про ще один швидкий варіант найніжнішої намазки — з тунцем. Готується вона дуже просто за лічені хвилини. Результатом ви будете задоволені – адже в холодильнику завжди буде смакота, яку можна намазати на хліб та із задоволенням перекусити.

Як приготувати намазку з консервованого тунця

Інгредієнти:

  • тунець консервований – 1 банк (180 г);
  • яйця варені – 3 шт.;
  • цибуля зелена – 1/3 пучка;
  • перець мелений – на свій смак;
  • майонез – 1 ст. л
  • багет — 1 шт.;
  • часник (за бажанням) – 1 зубчик.

Спосіб приготування:

  1. Яйця чистимо, натираємо на тертці, відправляємо у миску. Зелену цибулю нарізаємо.
  2. Змішуємо вказані інгредієнти, додаємо тунець, приправляємо перцем та майонезом. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану.
  3. Хліб обсмажуємо з обох боків та натираємо часником.
  4. Часникові грінки змащуємо готовою намазкою та подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, чим можна замінити майонез у стравах. Вийде також смачно.