Склянка борошна, одне яйце — і через 15 хвилин гора печива на столі

Читать на русском
Автор
7436
Печиво вийде хрустким зовні та м’яким усередині
Печиво вийде хрустким зовні та м’яким усередині. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Рецепт виручить, якщо ліньки йти в магазин

Домашня випічка радує не лише наші смакові рецептори. Вона дарує дому атмосферу затишку та асоціюється з приємними та теплими спогадами.

Ми вважаємо, що готувати вдома печиво – це складно та довго. Але "Школа життя" пропонує швидкий рецепт неймовірного печива до чаю. Вам не доведеться довго поратись на кухні – вистачить лише кілька хвилин для замісу тіста. Істотна перевага печива – ви можете додавати до нього улюблені горішки, шоколад, родзинки на свій смак.

Як швидко приготувати печиво до чаю

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100-150 г;
  • цукор – половина склянки;
  • сода — 1 ч. л.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • борошно — склянка (плюс-мінус третина — на ваш розсуд);
  • добавки, приправи – кориця, коріандр, імбир, шматочки шоколаду, мелені горіхи, ваніль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. У ємності з’єднуємо вершкове масло, цукор, соду, приправи та яйце, ретельно перемішуємо вилкою або вінчиком.
  2. В отриману масу просіюємо борошно і замішуємо тісто. Чим більше борошна, тим густішим буде тісто і пишне печиво.
  3. Змочуємо руки у воді, скочуємо з тіста кульки.
  4. Деко застилаємо пергаментним папером, на значній відстані викладаємо печиво і відправляємо в розігріту на 180 градусів духовку на 10 хвилин.

А щоб печиво довго не черствіло, пропонуємо додати один інгредієнт. Випічка радуватиме вас довгий час.