Запитали у швейцарських кухарів, розповіли вам: один продукт – і від котлет не відірветься

Читать на русском
Автор
993
Котлетки виходять ніжними та соковитими
Котлетки виходять ніжними та соковитими. Фото shuba.life

Ви не повірите, наскільки це смачно

Соковиті ароматні котлети ми готуємо дуже часто. Як правило, биточки готуються з м’ясного фаршу з додаванням хліба чи картоплі. Чого тільки не додають досвідчені кулінари у фарш для покращення їхнього смаку.

Разом із Shuba пропонуємо приготувати котлети за улюбленим рецептом швейцарських кухарів та додати у фарш… капусту. Саме за рахунок свіжої капусти вони виходять соковитими, пишними та ніжними. Їх із задоволенням будуть їсти діти та дорослі.

Як приготувати швейцарські котлети

Інгредієнти на 6 порцій:

  • яловичина — 300 г;
  • капуста білокачанна — 300 г;
  • пластівці вівсяні — 200 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — до свого смаку

Для панірування:

  • борошно пшеничне — 40 г;
  • пластівці вівсяні — 40 г.

Спосіб приготування:

  1. Капусту дрібно наріжте, відправте в сковороду, додайте води та тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 8-10 хвилин до випаровування рідини, потім дайте охолонути.
  2. М’ясо помийте, наріжте шматками, разом з очищеним часником і цибулею пропустіть через м’ясорубку.
  3. У фарш додайте яйця, капусту, вівсяні пластівці, сіль, перець і ретельно перемішайте.
  4. З отриманого фаршу сформуйте круглі котлетки, запаніруйте в суміші борошна і вівсяних пластівців.
  5. Деко застелите пергаментом, викладіть на нього котлетки та відправте в розігріту до 200°С духовку на 30 хвилин.

Раніше ми розповідали, які котлети люблять у Китаї. Спробуйте і ви теж полюбите.