З цим салатом ви полюбите печінку: страва з п'яти інгредієнтів нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
8005
Печінковий салат за цим рецептом виходить смачним та соковитим
Печінковий салат за цим рецептом виходить смачним та соковитим. Фото youtube.com

Салат із печінки з морквою та огірками можна сміливо готувати до святкового столу

Через специфічний смак печінки, її люблять не всі. Однак цей субпродукт можна приготувати настільки смачно, що страва миттю зникне з тарілок.

Головне — правильно поєднати інгредієнти та смачно заправити салат. Рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти".

Як приготувати салат з печінкою

Інгредієнти:

  • печінка — 0,5 кг
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • солоний огірок – 200 г
  • зелений горошок консервований – 1 банка
  • сіль, перець, майонез до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Печінку відварити у підсоленій воді, охолодити та натерти на крупній тертці.
  2. Цибулю нарізати чвертькільцями, підсмажити на олії до прозорості, додати натерту на грубій тертці моркву, протушкувати. Зняти з вогню, охолодити.
  3. Огірки нарізати соломкою.
  4. Відкрити банку горошку, злити рідину.
  5. З’єднати усі інгредієнти, посолити, поперчити до смаку, заправити майонезом, перемішати.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.