Купуйте відразу пару кілограм макаронів: з цим соусом їх з’їдять миттєво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 586

Здивуйте рідних простою та смачною стравою
Макарони – один з улюблених гарнірів на наших столах. Якщо ви вже пробували м’ясну підливу та томатний соус до макаронів, то настав час для соусу бешамель.
Разом з Foodoboz приготуймо неймовірно смачний та простий у приготуванні соус бешамель. У це складно повірити, але ви витратите лише 15 хвилин вільного часу і кілька простих інгредієнтів. Саме з цим соусом ваші улюблені макарошки вийдуть ніжними та м’якими на смак, з вершковим ароматом. Пасту з цим соусом близькі проситимуть ще й ще.
Як приготувати соус бешамель
Інгредієнти:
- масло вершкове — 3 ст. л.;
- пшеничне борошно — 2 ст. л.;
- молоко кімнатної температури — 2 склянки;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- часник — 1-2 зубчики.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло відправляємо в невелику каструльку і ставимо на плиту, щоб воно повністю розм’якло і перетворилося на рідину. Додаємо пшеничне борошно і ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
- В отриману масу маленьким цівком у кілька етапів вливаємо молоко, постійно помішуючи майбутній соус.
- Додаємо в нього сіль, перець до свого смаку та натертий часник. Продовжуємо варити соус на маленькому вогні, постійно перемішуючи. Через кілька хвилин знімаємо з плити та даємо охолонути.
Швидко готуємо макарони завдяки хитрощі "Телеграфа" та подаємо з соусом бешамель. Смачного.