Просто змішайте оселедець і сметану: такою рибкою люблять поласувати поляки

Читать на русском
Автор
843
Так оселедця ви ще не куштували
Так оселедця ви ще не куштували. Фото shuba.life

З проханням дати рецепт вдаватимуться всі друзі

Оселедець – відмінний продукт для найрізноманітніших страв. Її готують у маслі, маринують, солять, готують із нею смачні салати.

Shuba сьогодні ділиться незвичайним рецептом оселедця – у сметані. Цей особливий рецепт оселедця по-польськи подають як на великі свята, так і на сімейні обіди чи вечері. Поєднання гарячої картоплі та холодної, солодко-хрусткої суміші червоної цибулі та солоного оселедця підкорить і ваше серце.

Як приготувати оселедець по-польськи зі сметаною та гірчицею

Інгредієнти на 2 порції:

  • слабосолона оселедець, філе — 1 шт.;
  • цибуля червона ріпчаста — 1 шт.;
  • сметана — 100 г;
  • перець чорний мелений — до свого смаку;
  • лимон — 1/2 шт.;
  • лайм — 1 шт.;
  • гірчиця — 5 г.

Спосіб приготування:

  1. Оселедець очистьте від шкіри та кісток, помийте і наріжте невеликими шматочками шириною по 1-2 см. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
  2. Змішайте сметану з гірчицею, додайте сік половинки лимона і все ретельно перемішайте.
  3. У підготовлену ємність викладіть шарами оселедець, цибулю та сметану. Поставте в холодильник на годину. При подачі прикрасьте оселедець шматочками лайма.

Раніше "Телеграф" розповідав, як просто та швидко очистити оселедець. Кілька помахів руки — і проблему вирішено.