Для найпишніших сирників не потрібні яйця: простий рецепт без борошна

Читать на русском
Автор
Чудова солодка та ситна страва
Чудова солодка та ситна страва. Фото 24tv.ua

Один із найпопулярніших сніданків

Ми розповідали, як приготувати тоненькі апетитні млинці. Ще один варіант популярного сніданку — сирники. Розповідаємо, як приготувати їх особливо смачно.

І навіть яйця та борошно для цього не потрібні. Гарним рецептом поділились на порталі Pixelinform.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру 5-9% жирності
  • 6 столових ложок манки
  • 4 ложки цукру
  • дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо через сито. Можна також використовувати блендер — він теж надасть більш гладку текстуру.
  2. Сирну масу викладаємо в миску. З’єднуємо її із сіллю, цукром, манкою. Компоненти ретельно перемішуємо та залишаємо на 15-20 хвилин, щоб манка за цей час встигла набрякнути.
  3. Якщо після цього вам здається, що маса ще занадто рідка, можна додати трохи борошна — 1 столової ложки буде більш ніж достатньо. Після цього можна розпочинати формування сирників.
  4. Сирники смажимо на олії, на добре розігрітій сковороді. Обсмажуємо їх із кожного боку по 3-4 хвилини.

Після цього страву можна здобрювати будь-якими топінгами та подавати до столу. Дуже смачно буде подати такі сирнички з домашнім згущеним молоком.