Так починають день вишукані французи: фантастичний сніданок із трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
1107
Яєчня вийде просто ідеальною
Яєчня вийде просто ідеальною. Фото smachnonews.24tv.ua

Почніть свій день смачно!

Французькі сніданки відрізняються особливим шармом, тому варто розпочинати день саме з них. І якщо ви вже пробували знаменитий французький пишний омлет Пуляр, то рекомендуємо поласувати яєчні по-французьки в хлібі.

Від такої страви за рецептом Smachnonews ви отримаєте справжнє задоволення. Ви можете додати в яєчню будь-які інгредієнти на свій смак гриби або болгарський перець, помідори або м’ясо будь-які інгредієнти. Ось побачите, страва стане лише кращою. Такий особливий сніданок не лише наситить, а й підніме настрій і вам, і вашим близьким. Спробуємо?

Як приготувати яєчню по-французьки у хлібі

Інгредієнти на 2 порції:

  • 2 яйця;
  • 2 скибочки тостового хліба;
  • 20 грамів вершкового масла;
  • дрібка солі;
  • зелень та спеції – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Акуратними рухами вирізаємо з хліба м'якуш.
  2. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді та обсмажуємо хліб з двох сторін.
  3. У виїмку розбиваємо яйця, додаємо сіль, спеції на свій смак і смажимо до готовності.
  4. Розбиваємо яйця у виїмку, солимо і смажимо до готовності.
  5. Готову яєчню посипаємо зеленню або тертим сиром та подаємо на стіл.

Рекомендуємо також приготувати омлет у чашці за рецептом "Телеграфа". Цей сніданок ви запам’ятаєте надовго!